aboutus

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: HUAXIN-KUNSTfontein
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 35000000-60000000
Opgericht Jaar: 2002
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

De Kunstfontein van Neijianghuaxin

Gevestigd in 2002, is de de Kunstfontein van Neijiang Huaxin één van de beroemdste muziek/dansfonteinleverancier in China. Gedreven door esthetische en culturele connotaties, kunnen wij niet alleen fonteinen met hoogste niveau van creativiteit en functionaliteit bouwen, maar ook zijn onze ingenieurs altijd scherp bij het realiseren van elke watereigenschap die om het even welk bedrijfs, collectief of openbaar programma vergt.

Onze wortels begonnen in fonteinmateriaal vervaardigend maar wat wij vandaag doen gaat goed verder – van fontein bouw aan fontein uitvoerend ontwerp en paste de ontwikkeling van het pijpsysteem aan. Sinds 2007, hebben wij de fonteindiensten voor cliënten over de hele wereld verleend, vandaag is de de Kunstfontein van Neijiang Huaxin een bewezen vernieuwer in zowel binnenlands als wereldmarkt.

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Onze diensten behandelen fonteinontwerp en bouwen, aangepaste productie, installatie, technische ondersteuning en onderhoud. Zijnd geëngageerd aan het concept „het werken buiten de doos“, verstrekt de de Kunstfontein van Neijiang Huaxin de fontein en in het leven de diensten aan allerlei fonteinmontages roept bouwt die zich van commercieel tot regerings, van privé aan publiek, van subtiel tot subliem uitstrekken. De de Kunstfontein van Neijaingshuaxin werkt nauw met cliënten samen om hun visie te realiseren terwijl de leidende complexe interactie van esthetisch en technisch ontwerp incalculeert.

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factorySichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Onze Klanten vertrouwen op ons

De de Kunstfontein heeft van Neijianghuaxin met succes de fonteindiensten voor duizenden cliënten van over de hele wereld verleend. Met de ervaring van 17 jaar, trekken onze deskundigen op jaren van ervaring in ontwerp, vervaardiging en bouw om de perfecte watereigenschap tot stand te brengen voor uw het commerciële, architecturale, collectieve of openbare plaatsen.Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Certificatie & Octrooien

De producten van de de Kunstfontein van Neijianghuaxin voldoen aan de Ce-normen, zijn wij ook naleving van de raad RoHS richtlijn-2011/65/EU. Voorts hebben onze ééndimensionale CNC (Computer Numerieke Controle) pijp, tweedimensionale CNC pijp en NC-het materiaal voor laminaire springende straalcontrole 11 nationale octrooien gewonnen.

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Geschiedenis

De de Kunstfontein van ● Huaxin is een een professionele fonteinleverancier en fabrikant van het fonteinmateriaal. Het werd gevestigd in 2002 in de Provincie van Sichuan, de geboortestad van Panda. Na bijna 20 jaar, hebben wij rijpe materiaal ontwikkeling en productiemogelijkheden, een correct de dienstsysteem en een ervaren installatieervaring.

● Tot nu toe, hebben onze productprestaties van uitstekende kwaliteit en goede reputatie onze producten niet alleen die met succes in China worden verkocht gemaakt, maar ook uitgevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden in de wereld, die omvatten: Canada, Thailand, Mexico, Rusland, Vietnam, Indonesië. , Turkije, Brazilië, India, Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en andere landen.

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Dienst

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Ons Team

Communicatie team

Wij waarborgen dat de vraag van onze klanten de meest geschikte dienst zal ontvangen. Wij hebben 24 uren van de ononderbroken raadplegende diensten. Onze geschikte respons is in de belangrijke positie in de industrie, tot 100%. Zo moet u niet zich over uw het adviseren ongerust maken zijnd koel wegens de straalvertraging.

Ontwerpteam

Ons ontwerpteam bestaat uit beroeps die zich in landschapsarchitectuur, werktuigbouw en industrieel ontwerp specialiseren. Zij zijn in de fonteinindustrie minstens vijf jaar geweest en om het even welk van uw ontwerp en technische problemen kunnen oplossen. Het wordt geleid door een bekende ingenieur in de industrie. Hij is op het gebied van het fonteinontwerp bijna tien jaar, geweest en uniek inzicht van het ontwerp van het fonteinwater aan PC-programmering gehad. Voor decennia, is ons fonteinontwerp goedgekeurd aan een tarief van 100%.

Installatieteam

Het installatieteam allen tegen meer dan 10 jaar van de samenstelling van de de technologiebackbone van de de industrietest, bouw, ervaren technologie begrijpen, efficiëntere beroeps, kan technische problemen, online oplossingen en steun aan de lokale installatie en de test ter plaatse installeren, kan volgens de tijd van het milieu en de waterkwaliteit, het plan van optimale installatie doet nam het kortst, de hoogste veiligheid.

Naverkoopteam

Antwoord actief aan klantenbehoeften, om klanten van beroeps, enthousiasme, geduld, de nadenkende globale dienst te voorzien, om klanten te helpen om de beste oplossing te bereiken.

Sichuan Huaxin fountain factory,neijiang huaxin art fountain factory

Contactgegevens